feedburner

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetur adipisicing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
et dolore magna aliqua.

Reclame

Image and video hosting by TinyPic

STEFAN BANICA si-a lansat piesa HO HO HO, la ProFM!

"Ho Ho Ho", cea mai noua piesa semnata Stefan Banica, a avut premiera ieri la ProFM! Artistul a vorbit in cadrul programului DJ-ului ProFM, Nono Semen, despre seria de concerte de Craciun, noul album de colinde, ce va fi lansat luna viitoare, dar si despre premiera filmul "Ho Ho Ho", a carui coloana sonora este piesa cu acelasi nume.

"Ho Ho Ho este o o piesa de Craciun care sper sa placa oamenilor si care in acelasi timp este si coloana sonora a filmului pe care l-am facut cu MediaPro Pictures in vara, primul de acest gen in Romania. Filmul "Ho Ho Ho" va fi lansat in cinematografe pe 20 noiembrie", a declarat Stefan Banica.

Prima comedie romaneasca de Craciun, cu Stefan Banica in rolul principal, va putea fi urmarita si la ProTV, pe 25 decembrie.

La intrebarile ascultatorilor ProFM, trimise pe ID-ul de mess "nonolaprofm", despre concertele de Craciun, prezentatorul emisiunii "Dansez pentru tine", de la ProTV a marturisit: "Anul acesta, concertele, patru la numar, sunt un pic mai devreme decat v-am obisnuit pentru ca am doua aniversari in familie, fetita mea si sotia care sunt la diferenta de o saptamana. In aceste concerte vom canta si de pe noul albuim "Un Craciun cu Stefan Banica", practic atunci va avea loc si o lansare. In plus, ca in fiecare an avem foarte multe surprize pregatite si invitati speciali".




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu